EWERS LANDBUTIK

Køb loppemidler, foder til hund, kat og hest. Udstyr til hobbylandbrug m/ kvæg, svin,
får eller fjerkræ. Arbejdstøj, fodtøj, plejemidler, haveredskaber  og meget mere.

 

Nyheder på webshoppen

 • Fuglefoderhus, villa, på fod

  DKK 676,00 Vis produkt
 • Fuglefoderhus, panorama, på fod

  DKK 686,00 Vis produkt
 • Foderautomat råvildt

  DKK 1.230,00 Vis produkt
 • Brintoverilte 3% 250 ml.

  DKK 37,00 Vis produkt

Kundernes Favoritter

 • Hemex – Dry mod blodmider 5 kg

  DKK 165,00 Vis produkt
 • Tilbud

  Charlie Gummi/Neopren Støvle

  DKK 250,00 Vis produkt
 • Cai-Pan Mint Roll On 33% – 60 ml

  DKK 45,00 Vis produkt

Landbutik med dyrefoder og dyreartikler

- alt til hund, kat, hest, kreaturer, fjerkræ, fugle, kaniner og meget mere.
Ewers Landbutik er en del af Brødr. Ewers der i over 170 år har været kendt for at levere kvalitetsfoder til landbruget. Ewers Landbutik har en fysisk butik ved afdelingen i Toftlund, samt denne webshop.

Alt til hobbylandbruget og haveejerne

Hos Ewers Landbutik finder du alt i foder og udstyr til dine kæledyr, dine hobbydyr og til hobbylandbruget, herunder hegnsartikler, spande og staldbør (trillebør) og alt til heste, fjerkræ, får, kreaturer, kaniner og meget mere. Ligeledes finder du alt til haven: Haveredskaber, foder til havens fugle, læggekartofler og vandingsartikler.

Plejemidler til dyr og mennesker, loppemidler og beklædning

Beklædning og fodtøj til staldbrug og udendørsbrug, arbejdshandsker og engangshandsker. Plejemidler til både dyr og mennesker bl.a. de populære produkter fra Cai Pan (Japansk Pebermynteolie). Loppemidler til hund og kat. Hjælp til bekæmpelse af skadedyr som rotter, mår, mus, insekter og meget mere.

Dyrefoder af god kvalitet

Fordi kvalitetsfoder gir' resultater. Hos EwersLandbutik har vi både vores eget foder til heste, fjerkræ, vildt, kreaturer, kaniner, mm., der bliver produceret enten på foderfabrikken i Aabenraa eller på fabrikken i Venslev. Derudover fører vi mange af de kendte mærker som Havens og Solanum til heste, Enjoy og Faunakram til hund og kat, Iceland Pet til hunde, samt Bilanx til katte - bl.a. i 10 kg. sække.

Webshoppen EwersLandbutik

EwersLandbutik.dk er delt ind i kategorier, så det er nemt at finde de produkter du søger. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os direkte. Du finder os også på Facebook, hvor vi ligger gode tilbud, nyheder og andre gode ting op.

Levering af varer fra webshoppen

Vi leverer varerne med Post Nord og hele paller leveres med vores egne vareturs biler rundt i hele Danmark. Indtast din adresse og læg varerne i kurven, du kan herefter se prisen for levering.