Beklædning/Fodtøj

Overtøj, støvler og træsko

Hos Ewers Landbutik har vi et stort udvalg i beklædning og fodtøj til fritid- og arbejdsbrug. Vi forhandler alt fra gummistøvler, træsko og regntøj til huer, handsker og veste.

Overtøj

På siden her har vi samlet et stort udvalg af overtøj til ethvert arbejde. Udendørs arbejde stiller store krav til arbejdstøjet både omkring funktion, sikkerhed og komfort. Vi har et bredt sortiment, så du kan blive klædt godt på til at modgå vejr og vind. Lige fra regntøj til veste, huer, sokker og termokedeldragter. Vi har huer, huer med lys og huer med Bluetooth og mikrofon.

Støvler og træsko

Forskellige solide fritidsstøvler – både med og uden sikkerhed.
Træsko, med og uden sikkerhed og med eller uden kappe.
Gummistøvler både til landbruget og til fritid, feks. kort gummistøvle med neopren foring. Fritidsstøvler til brug på jagt, ved hesten mm.

Handsker

I EwersLandbutik har vi handsker af enhver art og til ethvert formål:
Arbejdshandsker, gummihandsker, engangshandsker, latexhandsker, havehandsker, kemikaliehandsker, malkehandsker og mange andre slags handsker.

Lys og lygter

Vi har et stort udvalg i arbejdslygter, pandelygter, huer med lys og sikkerhedslygter fra Orbiloc til f.eks. hunden. Orbiloc er kendt for deres holdbare og vandtætte lygter.

Spørgsmål til beklædning og fodtøj

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på

Tlf. 74 83 21 21

Eller sende en mail til: ekspedition@brdr-ewers.dk

Rul til toppen