Plejeprodukter til heste og udstyr

Plejeprodukter til heste

Her finder du alt til hestens pleje, samt pelsglans, hovprodukter, samt sårspray, skinrepair og meget mere. Vi har produkter fra Golden Horse, Blue Hors, Parisol, Absorbine og mange flere.

Pelspleje

Shampoo der passer til farven på din hest. All Black-, All White, All Brown og All Red shampoo. Derudover er der flere andre lækre shampooer fra Golden Horse.

Fra Parisol er der Urte- hesteshampoo Pelsglans med en naturlig duft af timian, salvie og bynke. Velegnet til alle heste.
Parisol Anti-Itch forhindrer kløe og irritation.

Showshines og pelsglans

Hale og man får en flot glans, der er beskyttet mod støv og snavs. Desuden har vi forskellige produkter fra Parisol til flot pels. Der er både produkter fra Golden Horse (f.eks. Luxury Shine), Blue Hors (Super Shine) og fra Parisol.

Sår

Alt efter hvilken type sår, så har vi sårspray og salver.
Golden Horse Skin Repair, den kendte blå salve, der kan anvendes til utroligt mange formål.
Repiderma sårspray er en grøn spray, der beskytter beskadiget hud.
Farven gør, at det er nemt at se hvor huden er behandlet.
Parisol sårsalve, en eminent som sårsalve, til pleje og beskyttelse af specielt udsatte områder f.eks. muler og ved beskadiget hud f.eks. solskoldning og sår.

Hovpleje / reparation

Til den daglige pleje og vedligehold af hovene, har vi hovtjære, hovolie og hovfedt alt sammen fra Parisol.

Muk

Til forebyggelse eller behandling af muk anbefaler vi muksalve for Horsecare.  Har angrebet udviklet sig til ”flydende” muk udtørres og desinficeres området først med sår spray.

Insekter

Ultra Shield fra Anibio, Golden Horse Insect Off gel og spray, Blue Hors Buzz Off spray og Gel og sommerspray fra Parisol, er alle yderst effektive mod flyvende insekter og dermed giver din hest ro, på stille og varme sommerdage.

Læderpleje

Plejeprodukter til dit sadeltøj og andet læder.

Spørgsmål til plejeprodukter til heste

Har du spørgsmål til hvilke produkter du skal vælge, er du velkommen til at sende os en mail på: ekspedition@brdr-ewers.dk

Rul til toppen