Udstyr

Her finder du basis udstyr til din hest, til konkurrencedygtige priser, leveret direkte hjem til dig.

Hesteudstyr:

Stævneudstyr

Hvide bandager, underlag og transportkrybber. Derudover alt hvad du skal bruge for at gøre din hest flot til stævne, shows, ringridning eller kåring. Hesteshampoo, samt special shampoo til hvide heste. Hovolie til flotte hove. Silicone elastikker i enten hvid eller sort, gode at arbejde med, da de ikke så let springer. Derudover er der produkter til at pudse saddel, hovedtøj og seletøj.

Sadeltilbehør

Forskellige neopren gjorde. Er gjorden for kort, kan du med fordel benytte en gjordforlænger. Derudover alt i pudsegrej til sadlen.

Strigler

Mangler du en striglekasse, samt fyldet til den, så finder du det her. Strigler, mankamme og svedskrabere. Du finder også de utroligt behagelige softtouch strigler, softtouch man/hale børste og softtouch hovrenser.

Trenser/bid

Her har vi et lille udvalg i trenser, samt de mest almindelige bid. Derudover en longeline og longeringsclips

Grimer/træktov

Et bredt udvalg i bl.a. mark og foldgrimer. Justere bare nylongrimer og rebgrimer. Du finder også forskellige træktove, trailer strop og longeringsline. Karabinhager og katastrofekarabinhager kan købes for sig. På siden findes desuden mundkurv og fluemasker.

Sommergener/insekter

Besøg også siden med Insektbeskyttelse, her finder du alt hvad der kan afhjælpe generne fra insekter, fluer, klæger og hestebremser. Der er alt fra den billige engangs fluefanger til den store bremse/klæge fælde H-trap. Vi har desuden forskellige størrelser af Sticky trap lim – besøg siden med insektbeskyttelse her.

Rul til toppen