Hobbylandbrug

Leder du efter tilbehør og udstyr til fjerkræ, kvæg, får og andre hobbydyr, så er Ewers Landbutik det helt rigtige sted. Se også vores brede sortiment i, hegnsartikler og meget mere.

Fjerkræ og hobbyhøns

Foderautomat, drikkeartikler, samt alt hvad du lige står og mangler til dine hobbyhøns, ænder og fasaner. Det er også her du finder kvalitetsfoder fra Ewers. Vi fremstiller vores eget foder, specielt tilpasset de forskellige faser i dit fjerkræs liv, lige fra kylling / ælling til æglæggende.

Får

Tilbehør til får og geder hos Ewers Landbutik. Her finder du et bredt udvalg og altid til gode priser. Vores foder er af høj kvalitet og inkluderer færdigblandet foder såvel som tilskud. Vi har det tilbehør du har brug for, såsom grime, klovsaks og foderskovl.

Kvæg

Forskellige til dine kalve og kreaturer. Du finder alt i praktisk tilbehør og drikkeartikler til dit hobbykvæg. Her er alt lige fra plejeartikler til vommagnet, sutteflasker og meget mere.

Svin

Her finder du diverse foder til svin, samt forskellige midler til f.eks. sårrens.

Vildtlevende dyr

Foder, fodertønder, foderautomat og saltsten til naturens vilde dyr.

Hegnartikler

Se vores store udbud på produkter til hegn. Hestehegn, fårehegn og alt tilbehør dertil. Der er alt i pæle, lige fra plastikpæle til forskellige størrelser af hegnspæle i træ, vi har her et stort udvalg af kvalitets træhhenspæle fra Tiset Savværk. Fra Ryom og Elefant finder du spændingsgivere eller elhegn. Der er både til strøm og batteridrevet.

Sjækeler og Karabinhager

Stort udvalg i forskellige størrelse af karabinhager og sjækeler.

Redskaber til hobbylandbrug

Her finder du alt lige fra en tjærekost, til kartoffelgrebe og alle slags skovle og koste.

Stald

Hængevægte, krybber / fodertrug, slikstensholdere og forskellige staldredskaber.

Hvad er et hobbylandbrug?

Disse regler gælder for husdyr og dyrehold på landet. Uden nogen form for ekstra godkendelse kan du ifølge “Bekendtgørelse om miljøregulering af visse aktiviteter” holde ét af følgende: 2 køer med tilhørende kalve eller 4 stykker andet kvæg, 4 heste med tilhørende føl, 2 søer med opfedning af maksimum, 5 slagtesvin, 10 får med lam, 10 geder med kid. Derudover har du mulighed for at holdende følgende dyr: 30 høns, 4 voksne hunde med hvalpe.

Spørgsmål til hobbylandbrug

Har du spørgsmål til varer indenfor kategorien hobbylandbrug, er du velkommen til at kontakte os på

Tlf. 74 83 21 21

Eller sende en mail til: ekspedition@brdr-ewers.dk

Rul til toppen