Fjerkræ

Hos Ewers Landbutik finder du et bredt udvalg af foder til høns og andet fjerkræ. Foder af god kvalitet er vigtigt – uanset om du holder fjerkræ for kødet skyld, æggenes skyld eller hyggens skyld. Vi har desuden forskelligt tilbehør, f.eks. fodertrug, drikkeartikler, hønseringe og meget andet.

Drikkeartikler

Se vores udvalg i drikkebowler og drikkeautomater til fjerkræ. Drikkeautomaterne er fremstillet i kraftigt plastmateriale, der kan holde til stød i koldt vejr. De kan justeres i 3 forskellige drikkehøjder.

Foderautomat

Ewers Landbutik har forskellige foderautomater og fodertårne til fjerkræ. De er fremstillet i kraftigt plastik. En fjeder og vingemøtrik på stangen gør det let at justere fodermængden.

Diverse til fjerkræ

Her finder du alt fra varmelamper til hønseringe, redekasser og redeæg i plastik.

Foder til hobbyhøns

Brødr. Ewers fremstiller sit eget til fjerkræ og hobbyhøns. Deres behov ændres i løbet af livet, derfor har vi også foder til alt lige fra kyllinger til æglæggende høns.
Høns spiser ikke mere end de har brug for, og du kan derfor fint fylde foderautomaterne op. Det vigtigste er at hønsene altid har algang til foder og vand.

Ewers Layco foder, er specialfremstillet foderblandinger til mindre hønsehold.

Foder til ænder og fasaner

Her har vi et stort udvalg, spørg derfor Ewers Landbutik, hvad der vil være det rigtige foder for dig.

For alle typer fjerkræ foder gælder, at det med varetur kun kan bestilles i hele paller.

Ved afhentning i Toftlund kan det købes sækkevis.

Kontakt Ewers Landbutik for bestilling af og nærmere info omkring fjerkræ foder, på 7483 2121

Rul til toppen