Hus og Have

Hos Ewers Landbutik finder du et bredt sortiment af det har brug for til din have og hus. Her kan du købe vildtfuglefrø, vandingsartikler, havesprøjter, haveredskaber og læggekartofler, online med levering direkte til døren.

Vildtfuglefrø og redekasser

Her finder du alt i vildtfuglefrø, mejsebolde, jordnødder og et stort udvalg i forskellige former for fuglehuse og foderautomater. Derudover er der stærekasser – redekasser til stære, i ubehandlet fyrretræ med fast tag.

Vandingsartikler

Alt hvad du har brug for, for enten at vande i haven eller sørge for vand til dyrene. Vandslanger, spændebånd, vandkanon og samlebånd. Vippevander, sivebånd, vandsæk og brusepistol.

Havesprøjter

Hos Ewers landbutik finder du både en elsprøjte (der er en let 10 ltr. rygsprøjte med genopladeligt batteri) og en tryksprøjte til fritidsbrug, begge fra Ryom.

Haveredskaber

Med de rigtige redskaber glider havearbejdet meget nemmere. Vores sortiment inkluderer haveredskaber fra de bedste leverandører på markedet til både voksne og børn til ethvert formål. Uanset om du skal rydde sne, gøde plænen eller fjerne blade og grene, har vi det du skal bruge. Se vores udvalg af bl.a. hakkejern, river, fliserensere og meget mere.

Læggekartofler

Se vores store udvalg i læggekartofler. vi har samlet alle de gode sorter som f.eks. Sava, Hamlet, Asparges, Ballerina m.fl.
OBS: Læggekartofler har vi kun, når det er sæson for kartofler.

Rul til toppen