Vildtfugle

Om vinteren er der knapt med føde i naturen.
Det gælder også føden til alle de vildtfugle, der ikke trækker sydpå på denne tid af året, og der er mange, der gerne vil hjælpe dem til at klare sig godt igennem vinteren.

Fodring af vildtfugle

Når du vælger at fodre vildtfugle, skal du blive ved.
Dyrene husker det, og de vender trofast tilbage år efter år.
Efter dem kommer deres unger, og de har lært gennem deres opvækst, at du har foder til dem.

Vælg et godt vildtfuglefoder

Fodring vildtfugle i din have eller andre steder. det er vigtigt, at du sørger for, at de får det helt rigtige og næringsrige vildtfuglefoder. Er vinteren hård, eller lader foråret vente på sig, så er det godt at give fuglene noget foder, der indeholder mere fedt og olier, så fuglene har noget, de kan stå imod med. Tidligere på vinteren har de ikke samme behov.

Placering af foderet

Ved at placere for eksempel mejsekugler forskellige steder i din have kan du fra dine vinduer følge med i, hvordan de effektivt får maden ud af de sammenpressede kugler, og du vil hurtigt lære at kende forskel på alle de fugle, der kommer i din have.

Vildtfugleblandinger

For at sikre at alle vildfuglene får det, de skal bruge i deres kost, anbefaler vi en af vores mange vildtfugleblandinger. Du kan nemt bestille på vores hjemmeside, og vi også sikrer levering i hele landet, ligesom du altid er velkommen i vores landbutik

Viser alle 24 resultater

Rul til toppen