Fugle

Foder og tilbehør til fugle

Hos Ewers Landbutik har vi et bredt udvalg af fuglefoder af høj kvalitet. Vi har alt lige fra foder til vildfugle, til forskellige specialblandinger til tamfugle.

Ewers Landbutik har blandinger til Undulater, Parakitter og Kanariefugle.

Fuglefoder blanding til Undulater:
Undulatfoder fra Ewers Landbutik giver din undulat et komplet måltid, der sørger for, at fuglen får al den næring, den har behov for i kun ét foder. Undulatfoderet er et dejligt fuglefoder, der både sørger for, at din undulat får dækket sine ernæringsbehov og samtidig hjælper den med at holde helbredet i topform.

Fuglefoder blanding til Parakitter:
Foder til Parakitter fra Ewers Landbutik giver din fugl et komplet måltid, der sørger for, at fuglen får al den næring, den har behov for i kun ét foder. Parakitfoderet er et godt fuglefoder, der både sørger for, at din parakit får dækket sine ernæringsbehov og samtidig hjælper den med at holde helbredet i topform.

Fuglefoder blanding til Kanariefugle:
Foder til kanariefugle fra Ewers Landbutik giver din fugl et komplet måltid, der sørger for, at fuglen får al den næring, den har behov for i kun ét foder. Kanariefoderblandingen er et dejligt fuglefoder, der både sørger for, at din kanariefugl får dækket sine ernæringsbehov og samtidig holder det helbredet i topform.

Viser alle 7 resultater

 • Drikkeskål 300 ml m/bøjle

  DKK 20,00 Vis produkt
 • Drikkeskål 300ml m/beslag

  DKK 22,00 Vis produkt
 • Drikkeskål 600 ml m/bøjle

  DKK 25,00 Vis produkt
 • Drikkeskål 600ml m/beslag

  DKK 27,00 Vis produkt
 • Kanarie blanding 10 kg

  DKK 140,00 Vis produkt
 • Parakit blanding 10 kg, Grosssittiche

  DKK 145,00 Vis produkt
 • Undulat blanding 10 kg, Wellensittiche

  DKK 100,00 Vis produkt
Rul til toppen