Katte

Kattefoder, madskåle og loppemidler, her på siden har vi samlet det vigtigste til din kat.

Kattefoder / kattemad

Uanset om det er til gårdkatte, indekatte, killinger eller ældre , så har vi det rette foder til din kat. Vi har udvalgt det bedste fra Bilanx, Faunakram og Enjoy. Har du mange katte, så kan vi anbefale 10 kg. sækken fra enten Bilanx eller Enjoy.

FAQ – ofte stillede spørgsmål om kattemad

Kan katte nøjes med tørfoder?

De fleste katte kan sagtens nøjes med at spise tørfoder, men det kan være nødvendigt at give vådfoder, hvis du har mistanke om, at katten ikke drikker nok vand. Sørg altid for at der er frisk vand til rådgihed.

Hjælp, min kat vil ikke spise sit nye foder?

Du tror måske, at din kat behøver variation i sin kost, men faktisk vil de fleste katte med glæde spise det samme mad hver dag i hele deres liv. Katte har en tendens til at foretrække en bestemt slags foder, og nægter at røre ved noget andet foder.

Madskåle og vandskåle

Prøv de praktiske foder- og vandskåle fra Loop.
Loop foderskålen sikrer at dit kæledyrs tørfoder er smagfuldt lagret og altid friskt til rådighed.
Det samme gælder vandskålen fra Loop, her vil dit kæledyr altid have nok vand til rådighed, hvilket gør at katten får tilstrækkeligt med væske.

Takket være den gennemsigtige beholder har du altid overblik over restmængden af foder eller vand og kan genopfylde den efter behov.  Den praktiske foderdispenser kan nemt og hygiejnisk rengøres.

Kattelegetøj

Legetøj til din kat

Katte elsker at lege og bruge deres jagtinstinkter.
Aktivitetslegetøj stimulerer din kat mentalt.
Katte er kloge dyr og har behov for, at bruge deres instinkter.
Her kan du have stor gavn af aktivitetslegetøj.

Loppemidler

Ewers Landbutik har forskellige loppemidler til katte fra bl.a. Frontline, der også virker mod flåter, lus og mider. Frontline findes i pipetter og i spray.
Derudover har vi katte loppemiddel fra Advantage Vet og et insect Shield tæppe der holder din kat fri for generende insekter.

Rul til toppen