Brogaarden Build’N shape

kr. 254,00

15 kg
Brogaarden Optimal 9
Foder til heste, der skal genoprette eller forbedre deres foderstand, muskelsætning og styrke.

På lager

Varenummer: 999081 Kategori:

Müslifoder fra Brogaarden

Tilskudsfoder til heste.

Build ‘N Shape er et müslifoder som er specielt udviklet til heste, der skal genoprette eller forbedre foderstanden, muskelsætningen og styrken.

Build ‘N Shape er derfor velegnet til heste i tilridning, heste i genoptræning, heste som skal stilles til kåring eller fremvises på anden vis. For bedste effekt gives anbefalede mængder. Gode resultater kan også opnås ved at give Build ‘N Shape i mindre mængde end anbefalet, som supplement til hestens nuværende foder.
Sørg altid for at give rigelige mængder grovfoder ved siden af, i form af hø eller wrap af god kvalitet. Derudover bør der altid være en saltsten tilgængelig.

Build ‘N Shape indeholder

Müsli’en har et højt indhold af energi og protein samt et koncentreret indhold af vitaminer/mineraler. Hesten tildeles mange kalorier på den anbefalede daglige
mængde Build ‘N Shape, og kan derved forbedre både foderstand, muskelsætning og styrke på relativ kort tid. Indholdet af stivelse er lavt til moderat, og indeholder ikke havrestivelse for at undgå unødig nervøsitet eller stress hos hesten. Foderet har et meget højt indhold af fordøjelige fibre og olie og er samtidig tilsat en aktiv gærkultur, Actisaf gærkultur. Dette understøtter en god tarmfunktion, som er vigtigt for en sund og velfungerende hest.

Build ‘N Shape er velsmagende og gjort letfordøjeligt ved hjælp af varmebehandling. Foderet indeholder en patenteret antioxidantpakke (QLC) for den gode smag samt støtte til konkurrencehestens generelle velbefindende.

Indholdet af urter, frugt og grøntsager er med til at give foderet en god smag og fremme ædelysten.

Sammensætning af Build ‘N Shape:

Havreklid, Varmebehandlet byg, Melasse, Hele sojabønner, Varmebehandlede ærter, Majsbærme, Solsikkeekstrakt, Varmebehandlet hvede, Rapsolie, Umelasserede sukkerroefibre, Lucerne, Varmebehandlet majs, Hvedeklid, Snittet Græs, Monokalciumfosfat, Kalciumkarbonat, Tørrede gulerødder, Hørfrø, Salt, Magnesiumoxid, Solbær, Grønkål, Spinat, Rødbeder, Rosmarin, Hyben, Granatæbler, Actisaf gærkultur

Rul til toppen