Brogaarden Cool Sport

kr. 279,00

15 kg
Brogaarden Optimal 3
Fiberholdigt foder til nervøse/opmærksomme ride- og konkurrence heste og ponyer.

OBS: Føres kun på webshoppen, ikke i den fysiske butik.
Leveringstiden er ca. 1-2 uger på denne vare

Varenummer: 9990075 Kategori:

Müslifoder til konkurrenceheste

Brogaarden Cool Sport er et müslifoder specielt velegnet til udvoksede konkurrenceheste og–ponyer i moderat til hårdt arbejde. Cool Sport indeholder protein af høj kvalitet og giver energi fra fibre, olie samt varmebehandlede kornsorter.

Velegnet til tændte og/eller stressede heste

Tændte eller stressede heste og præstationsheste, der har brug for udholdenhed, vil med fordel kunne fodres med Cool Sport, da produktet ikke indeholder havrestivelse, og det samlede stivelsesindhold er lavt/moderat. Foderet tilfører essentielle mineraler, vitaminer og aminosyrer, som understøtter optimal præstation og udholdenhed.

Cool Sport indeholder organiske (bioplex) og uorganiske mineraler, der i kombination øger optagelsen af sporelementer.
Indholdet af energi består af en kombination af hurtig og langsom energi, der sikrer den nødvendige hurtighed samtidig med at hestens udholdenhed øges. Et begrænset indhold af stivelse reducerer ophobning af mælkesyre i musklerne. Et begrænset indhold af stivelse er desuden vigtigt for sundt og velfungerende tarmsystem. For store mængder stivelse kan forårsage stress og nedsatte præstationer.

Foderet indeholder Actisaf gærkultur for at understøtte et stabilt tarmmiljø samt QLC-antioxidanter (Quality Life Care), dette er en unik patenteret blanding fra Dodson & Horrell og består af naturlige antioxidanter, der er udvundet fra planter rige på antioxidanter.

Indholdet af frugt, grøntsager og urter giver foderet en god smag og fremmer ædelysten.

Sammensætning af Brogaarden Cool Sport:

Havreklid, Varmebehandlet byg, Melasse, Hele sojabønner, Varmebehandlet hvede, Majsbærme, Solsikkeekstrakt, Snittet græs, Varmebehandlede ærter, Umelasserede sukkerroefibre, Rapsolie, Varmebehandlet majs, Hvedeklid, Monokalciumfosfat, Kalciumkarbonat, Hørfrø, Salt, Magnesiumoxid, Solbær, Grønkål, Spinat, Rødbeder, Rosmarin, Hyben, Granatæbler, ActiSaf gærkultur

Rul til toppen