Brogaarden Icelandic Power

kr. 259,00

15 kg
Brogaarden Optimal 6
Koncentreret foder til islandske heste samt nøjsomme heste / ponyer på konkurrence niveau.

OBS: Føres kun på webshoppen, ikke i den fysiske butik.
Leveringstiden er ca. 1-2 uger på denne vare

Varenummer: 9990078 Kategori:

Müslifoder til islandske heste

Brogaarden Icelandic Power er et koncentreret foder til islandske heste samt nøjsomme heste / ponyer på konkurrenceniveau.
Foderet er et müslifoder, der er specielt udviklet til den islandske konkurrence hest og andre nøjsomme konkurrence heste og –ponyer. Icelandic Power har et lavt energiindhold (kalorieindhold), et højt indhold af vitaminer og mineraler, samtidigt med den daglige dosering er lav, hvilket medfører et lavt kalorieindtag. Brogaarden Icelandic Power har et højt indhold af fordøjelige fibre og olie, hvilket giver en øget udholdenhed pga. langsom frigivelse af energi.

Det indeholder varmebehandlede kornsorter, men ingen havrestivelse, hvilket reducerer nervøsitet og stress. Det har et højt indhold af vitamin E, selen og lysin, som understøtter udviklingen af muskler, forebygger ømhed og styrker immunforsvaret.

Foderet indeholder også QLC-antioxidanter (Quality Life Care), som er en unik patenteret blanding fra Dodson & Horrell bestående af naturlige antioxidanter, udvundet af planter rige på antioxidanter.

Indholdet af frugt og grøntsager giver  foderet en god smag, fremmer ædelysten og giver en naturlig støtte til den Islandske ride/konkurrencehests generelle velbefindende.

Sammensætning af Brogaarden Icelandic Power:

Havreklid, Varmebehandlet byg, Melasse, Majsbærme, Rapsolie, Umelasserede sukkerroefibre, Solsikkeekstrakt, Varmebehandlet majs, Monokalciumfosfat, Hvedeklid, Salt, Hele sojabønner, Hørfrø, Kalciumkarbonat, Magnesiumoxid, Solbær, Grønkål, Spinat, Rødbeder, Rosmarin, Hyben, Granatæbler.

Rul til toppen