Brogaarden Leisure Balancer

kr. 259,00

15 kg
Brogaarden Optimal 5
Koncentreret foder til nøjsomme heste og ponyer i vedligehold og let arbejde.

OBS: Føres kun på webshoppen, ikke i den fysiske butik.
Leveringstiden er ca. 1-2 uger på denne vare

Varenummer: 9990077 Kategori:

Tilskudsfoder til nøjsomme heste og ponyer

Brogaarden Leisure Balancer er velegnet til udvoksede heste og ponyer i vedligehold og let arbejde, som nemt holder en tilpas foderstand.  De fiberholdige piller er med til at forlænge tyggetiden, hvilket også tilgodeser fordøjelsessystemet.

En lille daglig mængde af Leisure Balancer er nok, og kan bruges som eneste foder ved siden af græs, hø eller wrap, foderet er derfor ideel til heste, som skal begrænse kalorie- eller sukker/stivelsesindtaget.

Leisure Balancer er velegnet til stressede og tændte heste

Da foderet primært er baseret på fordøjelige fibre og olie, er det derved velegnet til heste, hvor sukker- og stivelsesindholdet i foderet skal begrænses. Tændte, stressede eller “varme” heste og heste med tendens til nervøsitet vil med fordel kunne fodres med Leisure Balancer, da produktet har et lavt indhold af stivelse.

Indholdet af frugt og grøntsager giver foderet en god smag og fremmer ædelysten.

Sammensætning Brogaarden Leisure Balancer:

Havrehalm, Havreklid, Varmebehandlet byg, Melasse, Majsbærme, Solsikkeekstrakt, Hvedeklid, Lucerne, Rapsolie, Varmebehandlet majs, Hele sojabønner, Hørfrø, Kalciumkarbonat, Tørrede gulerødder, Monokalciumfosfat, Umelasserede sukkerroefibre, Magnesiumoxid, Solbær, Grønkål, Spinat, Rødbeder, Rosmarin, Hyben, Granatæbler.

Rul til toppen