Brogaarden Performance

kr. 279,00

15 kg
Brogaarden Optimal 4

OBS: Føres kun på webshoppen, ikke i den fysiske butik.
Leveringstiden er ca. 1-2 uger på denne vare

Koncentreret præstationsfoder til ride- og konkurrenceheste / ponyer.

Varenummer: 9990076 Kategori:

Müslifoder til konkurrence heste og ponyer

Brogaarden Performance er et koncentreret müslifoder, beregnet til heste og ponyer i moderat til hårdt arbejde. Performance understøtter hestens præstation uden tildeling af unødige kalorier, da der kun skal gives en lille daglig mængde for at dække hesten ind med alle de nødvendige næringsstoffer. Performance kan suppleres med lucerne og/eller havre, hvis hesten mangler energi.

Performance er velegnet til nøjsomme heste og ponyer

Müsli’en kan bruges uden tilsætning af korn til nøjsomme heste og ponyer.

Reduceret indhold af stivelse i konkurrencehestens daglige foder er med til at gøre hesten mindre stresset. Stivelsesindholdet i Performance er lavt-moderat, da en stor del af energien er baseret på en kombination af fordøjelige fibre og olie.
Performance tilfører essentielle mineraler, vitaminer og aminosyrer, som understøtter optimal præstation og udholdenhed. Performance indeholder organiske (bioplex) og uorganiske mineraler, der i kombination øger optagelsen af sporelementer. Indholdet af vitamin E er højt i forhold til andre foderblandinger, og det høje indhold af essentielle aminosyrer sikrer en god udnyttelse af proteinindholdet.

Foderet indeholder gærprodukt for at understøtte et stabilt tarmmiljø samt QLC-antioxidanter (Quality Life Care).

Frugt, grøntsager og urter er med til at give foderet en god smag og fremme ædelysten.

Sammensætning af Brogaarden Performance:

Varmebehandlet byg, Majsbærme, Varmebehandlet hvede, Solsikkeekstrakt, Melasse, Lucerne, Hvedeklid, Umelasserede sukkerroefibre, Rapsolie, Snittet græs, Varmebehandlet majs, Varmebehandlede ærter, Hele sojabønner, Hørfrø, Kalciumkarbonat, Monokalciumfosfat, Salt, Magnesiumoxid, Tørrede gulerødder, Gærprodukt (kilde til MOS), Solbær, Grønkål, Spinat, Rødbeder, Rosmarin, Hyben, Granatæbler

Rul til toppen