Brogaarden Senior Diet

kr. 279,00

15 kg
Brogaarden Optimal 8
Foder til ældre heste og ponyer, som har brug for kalorier og ekstra støtte.

OBS: Føres kun på webshoppen, ikke i den fysiske butik.
Leveringstiden er ca. 1-2 uger på denne vare

Varenummer: 9990080 Kategori:

Letfordøjeligt müslifoder til ældre heste og ponyer

Foder til ældre heste og ponyer, som har brug for kalorier og ekstra støtte.
Brogaarden Senior Diet er udviklet til gamle heste og ponyer, som har svært ved at holde en tilpas foderstand. Senior Diet kan bruges både til den ældre hest, som nyder sit otium eller forsat rides. Sammensætningen er udviklet specielt for ældre heste og tilgodeser de udfordringer, der opstår med alderen.

Senior Diet har et afbalanceret mineralindholdet, og indeholder en kombination af organiske (bioplex) og uorganiske mineraler, der i kombination øger optagelse af sporelementer. Proteinkvaliteten er forhøjet for at sikre en øget udnyttelse. Kornsorterne (stivelsen) i foderet er varmebehandlet, hvilket fremmer foderudnyttelsen og optimal trivsel hos den gamle hest. Foderet er også tilsat Actisaf gærkultur for at understøtte et stabilt tarmmiljø.

Flere forskellige urter samt en patenteret antioxidantblanding (QLC) er tilsat for at støtte den ældre hests generelle velbefindende og er bl.a. vigtige for vedligeholdelse af hestens immunforsvar.

Frugt, grøntsager og urter er med til at give foderet den gode smag og fremme ædelysten.

Foderet kan blødes op i vand, og er derved lettere at spise for heste med dårlige tænder.

Sammensætning af Brogaarden Senior Diet:

Lucerne, Varmebehandlet byg, Havrehalm, Havreklid, Melasse, Majsbærme, Solsikkeekstrakt, Hele sojabønner, Varmebehandlet majs, Umelasserede sukkerroefibre, Hvedeklid, Rapsolie, Varmebehandlede ærter, Monokalciumfosfat, Kalciumkarbonat, Hørfrø, Tørrede gulerødder, Salt, Magnesiumoxid, Hvidløg, Sellerifrø, Merian, Mælkebøtteblade, MSM, Nælde, Solbær, Grønkål, Spinat, Rødbeder, Rosmarin, Hyben, Granatæbler, Actisaf gærkultur.

Rul til toppen