Brogaarden Sport Power

kr. 219,00

15 kg
Brogaarden Optimal 7
Foder til ride-, konkurrence- eller travheste i moderat, hårdt eller intensivt arbejde.

OBS: Føres kun på webshoppen, ikke i den fysiske butik.
Leveringstiden er ca. 1-2 uger på denne vare

Varenummer: 9990079 Kategori:

Tilskudsfoder til ride-, konkurrence- eller travheste i moderat, hårdt eller intensivt arbejde

Brogaarden Sport Power er velegnet til heste og ponyer, som behøver mere energi eller vedvarende udholdenhed under hårde anstrengelser fra næringsrige ingredienser. Foderet er også ideel til fodring med foderautomater eller kræsne heste, som sorterer i foderet.

Foderpiller til ride- og konkurrenceheste samt travheste i hård træning lever en krævende tilværelse. Der stilles store krav til hestens kondition, styrke, udholdenhed og psyke. Dette kræver store mængder energi og næringsstoffer i det daglige foder, såfremt hesten skal levere de ønskede præstationer. Brogaarden Sport Power er et økonomisk, pelleteret foder, der er baseret på den nyeste viden om træningsfysiologi og fodring af præstationsheste.

Fremmer hestens udholdenhed

Foderets indhold af energi består af en kombination af hurtig og langsom energi, der sikrer den nødvendige hurtighed samtidig med at hestens udholdenhed øges. Stivelsesindholdet er lavt-moderat for at begrænse ophobning af mælkesyre i musklerne. Et begrænset indhold af stivelse er desuden vigtigt for sundt og velfungerende tarmsystem. Både mængden og kvaliteten af protein leverer byggesten til muskelopbygning.

Foderet indeholder organiske (bioplex) og uorganiske mineraler, der i kombination øger optagelsen af sporelementer. Desuden indeholder foderblandingen QLC-antioxidanter (Quality Life Care), som er en unik patenteret blanding fra Dodson & Horrell bestående af naturlige antioxidanter, udvundet af planter rige på antioxidanter.

Indholdet af frugt, grøntsager og urter er med til at give foderet den gode smag samt fremme ædelysten. 

Sammensætning af Brogaarden Sport Power:

Hvedeklid, Tørret græs, Varmebehandlet hvede, Havreklid, Umelasserede sukkerroefibre, Varmebehandlet byg, Melasse, Hørfrø, Hele sojabønner, Kalciumkarbonat, Salt, Monokalciumfosfat, Magnesiumoxid, Solbær, Granatæble, Rosmarin, Hyben, Spinat, Rødbede.

Rul til toppen