Hestebremse / klægfælde

kr. 1.475,00

Stor klæg-fælde der dækker et stort område.

Hestebremsefælder reducerer antallet af klæg, bremser og andre stikfluer til et absolut minimum!

Varenummer: 4909906 Kategorier: , , ,

Den optimale bremse- / klægefælde

Hestebremsefælden – er hestens bedste ven når hestebremserne / hesteklægerne / hestefluerne kommer.

Klæg-fælden er en yderst effektiv fælde der uden brug af kemikalier, reducerer antallet af klæg, hestebremser og andre stikfluer til et absolut minimum!

Hvordan virker hestebremsefælden / klæg-fælden?

Hestebremserne / hesteklægerne / hestefluerne tror den sorte varme bold som et stort mørkt dyr / en hest, og vil sætte sig på bolden. Når de opdager at de ikke kan stikke i bolden, vil de flyve væk igen, men her ender de automatisk i toppen af fælden. Hestebremser flyver altid direkte op i luften og flyver derfor op i hestebremsefældens hat. I toppen af hestebremsefælden er placeret en lille tragt / beholder, og herfra kan hestebremserne ikke komme ud igen. Fylder du beholderen med f.eks. lidt sæbevand, drukner hestebremserne, og eneste du skal gøre, er at huske at tømme beholderen for døde insekter regelmæssigt.

FAQ -spørgsmål om heste klæger

Hvad er en klæg eller en heste-klæg?

Det er det insekt, som mange fejlagtig kalder for en hestebremse. Det er en blodsugende flue, som både bider og suger blod. Når klægerne bider, klipper de huden op med deres sakselignende mund, hvorefter de suger blod, dette kan være ganske smertefuldt. Samtidig sprøjter de en gift ind, som kan fremkalde en allergisk reaktion.

Hvor og hvornår er klægen mest aktiv?

Klægerne er irriterende for både mennesker og dyr om sommeren. Klægerne kommer typisk lige omkring Sankt Hans og kan være en kæmpe plage de næste par måneder. Særligt på solrige dage med høj luftfugtighed er de ekstra aktive. Det kan derfor være en fordel at træne sin hest tidligt om morgen, eller hen på aftenen.

Forskellige størrelser af klæg-fælder

Til haven, terrassen eller ridebanen kan vi anbefale den lille Klæg-fælde.

Du vil måske også synes om

 • Fluemaske – Full

  kr. 125,00 Vis produkt
 • Hestebremse-Fælde Mini 35 CM

  kr. 580,00 Vis produkt
 • Insektbeholder til Hestebremse- fælde

  kr. 265,00 Vis produkt
 • Anibio Sommerspray 500 ml.

  kr. 170,00 Vis produkt
Rul til toppen