SnegleFri Ferramol 1 kg

kr. 269,00

Effektiv granulat som dræber iberiske skovsnegle i haven.
Rækker til 10.000 dræbersnegle.

På lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer: 7863806 Kategori:

Slip af med dræbersneglene

Bekæmper snegle inkl. dræbersnegle. 1-2 SnegleFri-korn er nok til at slå en snegl ihjel.
Efter indtagelse får den mæthedsfornemmelse og stopper med at spise. Den trækker sig tilbage til sit skjul i jorden og dør.
SnegleFri Ferramol er klar til brug.

Hvornår skal du sætte ind overfor snegle?

1-2 SnegleFri korn er nok til at slå en snegl ihjel. Bekæmpelse af små snegle kræver betydeligt mindre mængder SnegleFri end bekæmpelse af fuldvoksne snegle. Derfor er det god grund til at gå tidligt i gang, hvis du har haft snegleproblemer i sidste sæson. Den mest effektive sneglebekæmpelse opnår du ved at sprede SnegleFri i små mængder med regelmæssige mellemrum fra april til oktober. Spred SnegleFri således det ligger på jorden mellem planterne og undgå, at SnegleFri granulater bliver liggende i planten.

Dræbersnegle i kompostbunker og køkkenhaver

Dræbersneglene overvintrer i kompostbunker og andre steder, hvor der er lunt og løs jord. Hvis du drysser et tyndt bælte af SnegleFri omkring disse steder, er du godt fra start i bekæmpelsen af sneglene. Et bælte rundt om køkkenhaven kan også gøre underværker og vil efterhånden gøre det muligt på ny at dyrke grøntsager i snegleplagede haver. Hvis du ikke føler dig sikker på, om der er snegle i haven, kan du afgøre det med en simpel test. Dræbersnegle elsker agurk. Hvis du lægger skiver af agurk ud i risikoområderne kan du hurtigt konstatere, om der er snegle i haven.

Hvor kommer dræbersneglen fra?

Den iberiske skovsnegl – bedst kendt som dræbersneglen kommer som navnet antyder fra den iberiske halvø og Frankrig. Den kom til Danmark omkring 1997 med stor sandsynlighed fra planter, som havde snegleæg med i jorden. Siden da har arten spredt sig som en løbeild over landet, og kun nogle få steder er sluppet for dem.

Rul til toppen