Hunde

Hunden er menneskets bedste ven, og vi har her samlet alt til netop din bedste ven. Vi har hundefoder af bedste kvalitet, hundelegetøj, hundekurve, hundeskåle mm.

Hundefoder

Vi har samlet det bedste foder til din hund. Vi har udvalgt de bedste produkter fra Faunakram, Iceland Pet, Arion og Enjoy. Uanset om du har en lille, mellem eller stor hund, en ung, gammel, aktiv eller ikke aktiv hund, så har vi helt sikkert det rigtige foder til den.

FAQ- ofte stillede spørgsmål om hundefoder?

Hvorfor give hunden kornfrit foder?

Kornfri hundefoder kan være en fordel, især til følsomme hunde, der er tilbøjelige til allergier og fordøjelsesbesvær.

Hvad er et godt hundefoder?

Et godt hundefoder indeholder ingredienser af høj kvalitet, der er gavnlige for din hund. Kød, og herunder proteiner fra kød, grøntsager og sunde fedtstoffer er alle vigtige.

Hundetegn

Du kan nemt bestille dit hundetegn online her på siden, du skal blot vælge hvilke størrelse det skal være – du kan vælge imellem lille og stor. Hvilken farve det skal have – her er 8 forskellige at vælge imellem. Og om det skal være ben-, cirkel- eller hjerteformet. Vi laver og sender hundetegnet, så snart vi har modtaget ordren. (vær’ obs på at der kan være op til 5 dages leveringstid)

Hundegodbidder

Lækre godbidder fra bl.a. Faunakram: tyggeben, hundekiks og hvalpekiks. Træningsgodbidder og Dental sticks.

Aktiverings legetøj

Ewers Landbutik har forskelligt aktiveringslegetøj. Lige fra bold til godbidder til bidereb, gummilegetøj og forskellige dummyer til træning.

Halsbånd og liner

Liner, seler og halsbånd til forskellige formål f.eks. halsbånd med blink, så din hund bliver set i den mørke tid. vi har også sporliner og tøjrpæle.

Diverse hundeartikler

Under diverse finder du alt lige fra transportkasser, til klikker til træning og høm høm poser. Vi har også et bredt udvalg i madskåle og vandskåle.

Hunde pleje produkter

Her finder du alt i pleje. Vi har trimmerkam, neglesaks, børster og insektbeskyttelse. Døjer din hund med revnede poter (forekommer især om vinteren), kan vi anbefale Stalosan skinrepair, den er både sårhelende  og desinficerende.

Loppemidler til hunde

Vi har et stort udvalg i loppemidler mod flåter, lopper og lus fra både Frontline, Bayvantic og Advantage Vet. De fleste leveres i pipette form, men fra Frontline findes der desuden en Spray. Ewers Landbutik anbefaler at du læser indlægssedlen, inden du benytter produkterne.

Rul til toppen