Hunde

Hunden er menneskets bedste ven, og vi har her samlet alt til netop din bedste ven. Vi har hundefoder af bedste kvalitet, hundelegetøj, hundekurve, hundeskåle mm.

Hundefoder

Vi har samlet det bedste foder til din hund. Vi har udvalgt de bedste produkter fra Faunakram, Iceland Pet og Enjoy. Uanset om du har en lille, mellem eller stor hund, en ung, gammel, aktiv eller ikke aktiv hun, så har vi helt sikkert det rigtige foder til den.

Hundegodbidder

Lækre godbidder fra bl.a. Faunakram: tyggeben, hundekiks og hvalpekiks. Træningsgodbidder og Dental sticks.

Aktiverings legetøj

Ewers Landbutik har forskelligt aktiveringslegetøj. Lige fra bold til godbidder til bidereb, gummilegetøj og forskellige dummyer til træning.

Halsbånd og liner

Liner, seler og halsbånd til forskellige formål f.eks. halsbånd med blink, så din hund bliver set i den mørke tid. vi har også sporliner og tøjrpæle.

Diverse hundeartikler

Under diverse finder du alt lige fra transportkasser, til klikker til træning og høm høm poser. Vi har også et bredt udvalg i madskåle og vandskåle.

Hunde pleje produkter

Her finder du alt i pleje. Vi har trimmerkam, neglesaks, børster og insektbeskyttelse. Døjer din hund med revnede poter (forekommer især om vinteren), kan vi anbefale Stalosan skinrepair, den er både sårhelende  og desinficerende.

Loppemidler til hunde

Vi har et stort udvalg i loppemidler mod flåter, lopper og lus fra både Frontline, Bayvantic og Advantage Vet. De fleste leveres i pipette form, men fra Frontline findes der desuden en Spray. Ewers Landbutik anbefaler at du læser indlægssedlen, inden du benytter produkterne. Derudover har vi insect shield tæppe og tørklæde, for at holde insekter på afstand.

Rul til toppen