Kæledyr

Når du ønsker det bedste til din hund, din kat, din kanin eller din fugl, bør du vælge Ewers Landbutik.

Hunde

Man siger at “hunden er menneskets bedste ven”, derfor har vi samlet et bredt udvalg i kvalitetsfoder og hundesnacks. Vi har foder og snacks fra Faunakram, det er hundefoder af høj kvalitet til fornuftige priser. Arion, kvalitetshundefoder med noget for enhver hund. Desuden har vi foder fra Iceland Pet, der bl.a. har islandske fisk og australske lam i (Fedtsyrerne, der findes i fisk, har en god effekt på hundes helbred, da de kan bekæmpe hudlidelser, forhindre nyresvigt.) Til sidst er der Enjoy  hundefoder til den voksne hund. Derudover har vi forskellige plejeprodukter, aktiveringslegetøj, madskåle og halsbånd samt linere.

Katte

Katten er helt sin egen. Katte har en tendens til at foretrække en bestemt slags foder, og nægter at røre ved noget andet foder. Du tror måske, at din kat behøver variation i sin kost, men faktisk vil den med glæde spise det samme mad hver dag i hele dens liv, så længe det er et nærende måltid. Hos Ewers Landbutik har vi sikkert også noget til din kat.

Kaniner

I butikken har vi stort set alt du skal bruge til din kanin. Vi har drikkeflasker, lækre kaninsnacks, kaninfoder, hø og en smart lille høhæk.

Fugle

Hos Ewers Landbutik har vi et bredt udvalg af fuglefoder af høj kvalitet. Vi har alt lige fra foder til vildfugle, til forskellige specialblandinger til tamfugle:

Ewers Landbutik har blandinger til Undulater, Parakitter og Kanariefugle. Ens for alle blandinger er,  at fuglen får dækket sine ernæringsbehov og samtidig hjælper den med at holde helbredet i topform.

Spørgsmål til kæledyr

Har du spørgsmål til foder, udstyr eller tilbehør til hund, kat, kanin eller fugl, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7483 2121 eller på mail:  ekspedition@brdr-ewers.dk

Rul til toppen