Skadedyr

Slip af med dine skadedyr

Rotter, mus, mår, muldvarp, insekter, og snegle kan være en plage for såvel mennesker som dyr. Ewers Landbutik har derfor samlet de bedste fælder, insektmidler, insektgifte og alt til bekæmpelse af skadedyr. Her kan du være sikker på at købe et godt og effektivt middel til bekæmpelse af skadedyr.

Mus

Stort udvalg i Mussefælder og ultralydskræmmere. Skånsomme og miljørigtige musefælder og musegift og stadig effektivt. F.eks. Trinol Alfa korn der et særdeles effektivt middel mod mus. Aktivstoffet påvirker musen med sin bedøvende effekt, hvorved musen falder i en dyb søvn og roligt sover ind.

Rotter

Vi har et stort udvalg i alle former for rottefælder, lige fra den klassiske smæk fælde, til de mere avancerede elektriske fælder. Derudover er der de kendte rottegiftkasser og ultralydskræmmere.

Mår

Mårfælder og minkfælder i god kvalitet. Mår – og minkfælderne er lavet i trådnet, som er pulverlakeret. Fælderne har faldlem i begge ender – og har et bærehåndtag på midten, som gør det let at fjerne fælden uden at komme i det direkte berøring med måren eller minken.  Fanger et dyr af gangen. Derudover er ultralydskræmmere også effektive her.

Muldvarp / Mosegrise

Mod muldvarpe og mosegrise, har vi forskellige muldvarpesakse, samt Super-Cat mosegrisefælde.

Snegle

Er du træt af snegle i din have / køkkenhave?
Sneglegift fra Natria Ferrex Garden indeholder lokkemad i form af hvedemel og gær som sneglene elsker at indtage. Beskytter planterne mod snegle i op til 4 uger.
Sneglegiften spredes i det tidlige forår i et tyndt lag rundt omkring de steder, hvor sneglene overvintrer, og omkring de steder, du vil beskytte mod sneglene. Efter sneglen har spist sneglegiften, søger den skjul i jorden, hvorfor døde snegle aldrig ses.

Myrer

Myrer kan være en plage såvel ude som inde. Vi har her den klassiske myrelokkedåse, myremiddel til udstrøning og og myrefri til udvanding. Alle produkter er skånsomme mod miljøet.

Insekter

Sommeren er dejlig, men desværre kan insekterne der følger med være en plage for mennesker og dyr. Om det er Hestebremser, klæger, fluer eller myg, så har vi her samlet alt lige fra en bremsefælde til Sticky trap, fluestrips og elektriske insektfælder.

Myg

Prøv vores effektive myggearmbånd eller myggeskræmmer. Begge udsender ultralydsfrekvenser, som tvinger myggen væk.

Lopper

Loppemidler til hund og kat. Vi har et stort udvalg i loppemidler mod flåter, lopper og lus fra både Frontline, Bayvantic og Advantage Vet. De fleste leveres i pipette form, men fra Frontline findes der desuden en Spray. Ewers Landbutik anbefaler at du læser indlægssedlen, inden du benytter produkterne.

Vildt / Ræv / fugle

Vildtfugleskræmmer, ultralydskræmmer og lokemiddel til ræve.

Hund/kat

Er du træt af fremmede hunde og katte på din grund. Med vores ultralydskræmmere kan du jage dem væk, uden at skade dyret.

Professionel bekæmpelse af skadedyr

Hvis du har brug for professionel hjælp, så har Ewers Skadedyr et hold af skadedyrsbekæmpere der er klar til at rykke ud, se mere her: Ewers Skadedyr

Rul til toppen