Hobbylandbrug

Leder du efter tilbehør og udstyr til fjerkræ, kvæg, får og andre hobbydyr, så er Ewers Landbutik det helt rigtige sted. Se også vores brede sortiment i, hegnsartikler og meget mere.

Fjerkræ og hobbyhøns

Foderautomat, drikkeartikler, samt alt hvad du lige står og mangler til dine hobbyhøns, ænder og fasaner. Det er også her du finder kvalitetsfoder fra Ewers. Vi fremstiller vores eget foder, specielt tilpasset de forskellige faser i dit fjerkræs liv, lige fra kylling / ælling til æglæggende.

Får

Tilbehør til får og geder hos Ewers Landbutik. Her finder du et bredt udvalg og altid til gode priser. Vores foder er af høj kvalitet og inkluderer færdigblandet foder såvel som tilskud. Vi har det tilbehør du har brug for, såsom grime, klovsaks og foderskovl.

Kvæg

Forskellige til dine kalve og kreaturer. Du finder alt i praktisk tilbehør og drikkeartikler til dit hobbykvæg.

Vildtlevende dyr

Foder, fodertønder og saltsten til naturens vilde dyr.

Hegnartikler

Se vores store udbud på produkter til hegn. Hestehegn, fårehegn og alt tilbehør dertil. Der er alt i pæle, lige fra plastikpæle til forskellige størrelser af hegnspæle i træ. Fra Ryom og Elefant finder du spændingsgivere eller elhegn. Der er både til strøm og batteridrevet.

Sjækeler og Karabinhager

Stort udvalg i forskellige størrelse af karabinhager og sjækeler.

Redskaber til hobbylandbrug

Her finder du alt lige fra en tjærekost, til kartoffelgrebe og alle slags skovle og koste.

Stald

Hængevægte, krybber / fodertrug, slikstensholdere og forskellige staldredskaber.

Rul til toppen