Heste

Heste: Alt til din hest, til konkurrencedygtige priser, leveret direkte hjem til dig.

Kvalitetsfoder

Hestefoder fra Ewers’ egen fabrik, f.eks alle Toprun produkter og Ewers Hestemix. Disse leveres kun i hele paller, men kan købes enkeltvis i Ewers Landbutik i Toftlund. Derudover har vi et bredt udvalg i Havens hestefoder, her er til alle: Pony og hest, føl, voksen eller senior, rideheste, løbsheste, avlshopper og avlshingste.

Tilskudsfoder

Vi forhandler tilskudsprodukter fra Havens og Solanum. Du finder et bredt udvalg indenfor tilskud til hud, pels og hove, tilskud til mere energi – eller til de der har for meget energi, samt til næsten ethvert andet behov. Magnesium, Elektrolytter, Hvidløg og meget mere.

Godbidder og sliksten

Du finder de super populære Horslyx i mange forskellige varianter. God til belønning efter træning. Derudover er der alm. salt sliksten, Himalaya Saltsten og mineral sliksten med bl.a. biotin og spormineraler. Desuden finder du et udvalg af snacks, “bolsjer” og godbidder til din hest.

Insektbeskyttelse

Sommer er som regel lig med masser af foldtid. Desværre følger der ofte en plage med i form af insekter. Vil du beskytte din hest bedst muligt, så har vi alt fra fluemasker og netdækkener, til bremsefælder og det meget populære: Sticky Trap (En kraftig lim der kan smøres på en spand, bold eller lignende)

Udstyr

Står du lige og mangler en grime, et træktove eller lignende, så har vi altid et stort udvalg på lager. Derudover finder du dækkener, bid, gjorde og strigler.

Plejemidler

Plejeprodukter til både hest, sadel og øvrigt rideudstyr. Alt lige fra hesteshampoo, til pelsglans og hovprodukter. Derudover skin repair produkter fra bl.a. Stalosan og Thermaflex Liminent Gel, samt læderrens og læderpleje.

Staldartikler

Hos Ewers Landbutik har vi naturligvis også et stort udvalg af staldprodukter, lige fra spande til krybber, stævnekrybber, hønet, udmugningsredskaber og meget mere.

Hestestrøelse

Uanset om du foretrækker spåner, træpiller, træpillesmuld eller en kombination, så finder du det hos Ewers Landbutik. Vi leverer i hele landet, lige til døren i hele paller. Ønsker du selv at afhente, så er det også muligt at få enkelte sække.

Hegnsartikler

Alt i hestehegn, såsom hegnstråd, polyreb, pæle, isolatorer, spændingsgivere og meget mere, finder du her: Hobbylandbrug/Hegnsartikler

 

 

 

 

Rul til toppen