Heste

Heste: Alt til din hest, til konkurrencedygtige priser, leveret direkte hjem til dig.

Kvalitets hestefoder

Hestefoder fra Brødr. Ewers’ egen fabrik, f.eks Ewers HesteMix. Ewers HesteMix er billigt kvalitets hestefoder. Derudover har vi et bredt udvalg i Equsana, Aveve og Havens hestefoder, her er til alle: Pony og hest, føl, voksen eller senior, rideheste, løbsheste, avlshopper og avlshingste.

Tilskudsfoder

Vi forhandler tilskudsprodukter fra Havens, Aveve, Equsana, Equidan, Salvana og Viking. Du finder et bredt udvalg indenfor tilskud til hud, pels og hove, tilskud til mere energi – eller til de der har for meget energi, samt til næsten ethvert andet behov. Magnesium, Biotin, Zink, Elektrolytter, Hyben, B-vitamin, Hvidløg og meget mere.

Godbidder og sliksten

Du finder de super populære Horslyx, god til belønning efter træning. Derudover er der alm. salt sliksten, Himalaya Saltsten og mineral sliksten med bl.a. biotin og spormineraler. Desuden finder du et udvalg af snacks, “bolsjer” og godbidder til din hest fra bl.a. Aveve og Salvana.

Insektbeskyttelse

Sommer er som regel lig med masser af foldtid. Desværre følger der ofte en plage med i form af insekter. Vil du beskytte din hest bedst muligt, så har vi alt fra fluemasker og insektspray, til klægefælder, hestebremsefælder og det meget populære: Sticky Trap (En kraftig lim der kan smøres på en spand, bold eller lignende)
Hestebremsefælde mini ved heste

Udstyr

Står du lige og mangler en grime, et træktov eller lignende, så har vi altid et stort udvalg på lager. Derudover finder du strigler, piske og meget mere.

Plejemidler

Plejeprodukter til både hest, sadel og øvrigt rideudstyr. Alt lige fra hesteshampoo, til pelsglans og hovprodukter. Produkter til behandling af muk, sårpleje og anti kløe produkter. Derudover læderrens, lædersæbe og læderpleje.

Staldartikler

Hos Ewers Landbutik har vi naturligvis også et stort udvalg af staldprodukter, lige fra spande til krybber, stævnekrybber, hønet, udmugningsredskaber, spånegrebe, høtyve og meget mere.

Hestestrøelse

Uanset om du foretrækker spåner, træpiller, træpillesmuld eller en kombination, så finder du det hos Ewers Landbutik. Vi leverer i hele landet, lige til døren i hele paller. Ønsker du selv at afhente, så er det også muligt at få sække enkeltvis.

Hesteboks med strøelse af træpiller og træpillesmuld

Hegnsartikler

Alt i hestehegn, såsom hegnstråd, polyreb, pæle, isolatorer, spændingsgivere, som f.eks. det populære Elephant hegn og meget mere, finder du her: Hobbylandbrug/Hegnsartikler

Spørgsmål til hestefoder, hesteudstyr mm.

Har du spørgsmål til foder, plejemidler eller andet til heste, er du velkommen til at kontakte os på

Tlf. 74 83 21 21

Eller sende en mail til: ekspedition@brdr-ewers.dk

Rul til toppen