Black Friday tilbud

Black Friday Ewers Landbutik

Der er lang tid til Black Friday, men vi kan allerede nu fortælle vi i år holder Black Friday 25/11-2022 eller Black Week 2022 fra d.21/11-2022. Vi lover at vi finder en hel masse lækre varer frem, som vil kunne fås til en meget attraktiv pris.

Nogle af varerne der kommer på tilbud vil du kunne se inden, men selve tilbuddene åbnes først mandag d.21.11.22

Se alle vores Black Friday Tilbud her.

For at gøre det nemt for dig, har vi samlet alle vores gode tilbud på denne side. Vi har fundet en masse gode tilbud frem. Du finder her på siden, et bredt udvalg indenfor tilbehør til hesten, arbejdstøj til stalden eller haven, praktiske støvler, plejemidler og plejeprodukter, lidt til hunden, katten og fuglene og meget mere.

Black Friday hele ugen – Black Week

Da vores fysiske butik har lukket lørdag og søndag, har vi valgt at vores tilbud gælder hele uge 47, dvs. fra mandag d. 21.11 til og med søndag d.27.11 for ONLINE delen og i selve butikken er det mandag til og med fredag.

Levering af varer fra webshoppen

Vi leverer varerne med Post Nord og hele paller leveres med vores egne vareturs biler rundt i hele Danmark. Indtast din adresse og læg varerne i kurven, du kan herefter se prisen for levering. Vi pakker varerne straks efter bestillingen er modtaget.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er årets store shoppedag. Det startede i USA, men efterhånden er hele verden med. Mange vælger at købe julegaverne denne dag, da der ofte er rigtigt mange penge at spare.
Black Friday er altid fredagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving, som markeres den fjerde torsdag i november. I og med at datoen for Thanksgiving varierer fra år til år, så er datoen for Black Friday også forskellig.
I år er Black Friday fredag d. 25.11.22

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Rul til toppen