Black Friday tilbud

Black Friday Ewers Landbutik

Vi holder Black Week 2022 fra lørdag d.19/11-2022 kl.06.00 og til med og Cyber Monday, som er mandag d. 28/11-2022. Selve Black Friday er d. 25/11-2022 . Vi har fundet masse lækre varer frem, med gode rabatter.

Bl.a. vil der være 20% rabat på:

  • Havens Hestefoder
  • Parisol pleje produkter til heste og saddeltøj
  • Musefælder og rottefælder
  • Hundefoder og kattefoder fra Faunakram
  • Handsker – arbejdshandsker, havehandsker mm.
  • Vitaminer og mineraler til heste fra Equiforce

Der vil være store rabatter på fritidsstøvler med og uden sikkerhed, samt rigtigt mange andre tilbud.

Nogle af varerne der kommer på tilbud vil du kunne se inden, men selve tilbuddene åbnes først d.19.11.22

Se alle vores Black Friday Tilbud her.

For at gøre det nemt for dig, har vi samlet alle vores gode tilbud på denne side. Vi har fundet en masse gode tilbud frem. Du finder her på siden, et bredt udvalg indenfor tilbehør til hesten, arbejdstøj til stalden eller haven, praktiske støvler, plejemidler og plejeprodukter, lidt til hunden, katten og fuglene og meget mere.

Black Friday hele ugen – Black Week

Da vores fysiske butik har lukket lørdag og søndag, har vi valgt at vores tilbud gælder hele uge 47, dvs. allerede fra lørdag d. 19.11 til og med mandag d.28.11 for ONLINE delen og i selve butikken er det mandag til og med fredag i uge 47.

Levering af varer fra webshoppen

Vi leverer varerne med Post Nord og hele paller leveres med vores egne vareturs biler rundt i hele Danmark. Indtast din adresse og læg varerne i kurven, du kan herefter se prisen for levering. Vi pakker varerne straks efter bestillingen er modtaget.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er årets store shoppedag. Det startede i USA, men efterhånden er hele verden med. Mange vælger at købe julegaverne denne dag, da der ofte er rigtigt mange penge at spare.
Black Friday er altid fredagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving, som markeres den fjerde torsdag i november. I og med at datoen for Thanksgiving varierer fra år til år, så er datoen for Black Friday også forskellig.
I år er Black Friday fredag d. 25.11.22

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.
Rul til toppen