EquiBodyBuild-E 2,5 kg

kr. 359,00

2,5 kg

EquiBodyBuild-E fås i en 2,5 kg spand, hvilket svare til 50 dage for fuld support (til 500 kg hest).

Varenummer: 7863500 Kategorier: ,

E-vitamin tilskud til heste

EquiBodyBuild-E er et kombinationsprodukt der sikrer en god muskelsupport til hesten, hvad enten det er hjælp til opbygning, beskyttelse af muskelcellerne eller andre tilstande, der gør et tilskud af høj kvalitets aminosyrer samt vitamin E og Selen attraktivt.

Tilskuddet er specielt velegnet til heste i træning, som behøver støtte til styrkelse og opbygning af muskulaturen. Tilsætningen af de essentielle aminosyrer, som lysin, methionin og tryptophan i produktet, er grundstenene til opbygning af muskler. Tildeling af protein og essentielle aminosyrer kan dog ikke stå alene i opbygningen af musklerne hos hesten, det er også nødvendigt med træning for at hesten sætter muskler.

Produktet indeholder dertil også et højt niveau af letoptagelig vitamin E samt organisk selen. Dette giver den optimale beskyttelse af muskelcellerne i forbindelse med træning.

EquiBodyBuild-E

Produktet er specielt velegnet til at opretholde en sund muskelfunktion samt støtte den præsterende hest med tendens til muskelspændinger. Desuden er produktet optimalt i forbindelse med muskelopbygning. Målrettet til heste i træning, ungheste påbegyndt træning, heste i genoptræning, heste som gøres kåringsklare eller heste, som behøver ekstra støtte til muskulaturen.
Sammensætning af EquiBodyBuild-E:

Mikroniserede havregryn, Hampfrømel, Mikroniserede roesnitter, Vitamin premix, Lysin, Sojaproteinkoncentrat, Dextrose, Vegetabilsk olie, Kalkstenmel, Natrium, Selengær, Vitamin C, Konserveringsmiddel, Aromastoffer, Oatinol 75 mg.

Analytiske bestanddele:
Råprotein 12 %, Råfedt 8 %, Råaske 9 %, Træstof 10 %, Lysin 10 %, Methionin 0.2 %, Treonin 0.4 %, Tryptophan 0.12 %, Calcium 1 %, Natrium 1 %, Selen (organisk) 5 mg/kg, Vitamin C 1000 mg/kg, Vitamin E 50000 IE/kg.

Dosering af EquiBodyBuild-E:

Hest (500 kg): 50 g/dag (½ bæger) for fuld support/bodybuilding.
Heste (500 kg): 25 g/dag (1/4 bæger) for daglig støtte.
Doseringen tilpasses forholdsvis hestens vægt og iblandes hestens foder.

EquiBodyBuild-E fås i en 2,5 kg spand, hvilket svare til 50 dage for fuld support (til 500 kg hest).

Rul til toppen