EquiGluco Sense 5 kg

kr. 579,00

5 kg

Velegnet til heste der er udfordret med deres stofskifte.

Varenummer: 8493030 Kategorier: ,

Optimal support til heste med sensitivt stofskifte

En del heste er udfordret med deres stofskifte og de problemstillinger det kan medføre.
EquiGluco Sense kan også anvendes i forbindelse med indgræsning hvor hesten kan udfordres af de store mængder sukker der kan være i græsset.
Sammensætningen i EquiGluco Sense sikrer en yderst effektiv stabilisering af hestens blodsukker, da det indeholder Resveratrol. Netop Resveratrol ligger der forskning bag og det er dokumenteret at det kan sænke blodsukkeret hos heste og derved har en positiv effekt på insulinniveauet.
På trods af optimal fodring er der til tider fortsat brug for ekstra støtte til stofskiftet samt hestens hovkompleks.
Her kan EquiGluco Sense hjælpe.

Sammensætning af EquiGluco Sense:

Mikroniserede roefibre, Sort havre, Hampmel, Kalciumkarbonat (marin oprindelse), Natriumbi- karbonat, Vegetabilsk Olie, Toksinbinder 2,5%, Vindruekerne og skindekstrakt (kilde til resve- ratrol) 2,5%, Betaglukan 2%, Glukosamin (fra naturlig kilde; grønlæbet musling) 1%, Curcumin 0,5%, Sort peberekstrakt (piperin) 100 mg/kg, Collagen matrix, B-vitamin premix.

EquiGluco Sense er et yderst velsmagende pelleteret tilskudsfoder som langt de fleste heste spiser med glæde. Det bør tildeles fast såfremt hesten er udfordret på sit stofskifte og ellers kan det anvendes i perioder hvor der er øget risiko for indtagelse af for meget sukker

Dosering af EquiGluco Sense:

Dosis er uafhængig af hestens vægt:
150 g/dag til udfordrede heste – i min. 6 uger eller til ønsket effekt.
100 g/dag til vedligehold.
Gives én gang dagligt – alene eller med foder.

Rul til toppen