EquiGut Balancer 750 gram

kr. 279,00

750 gram

Tarmstabilisator med stærk probiotisk effekt.

Varenummer: 7863501 Kategorier: ,

Sunde tarme til din hest

EquiGut Balancer er en tarmstabilisator med stærk probiotisk effekt til alle typer af heste og i alle aldersgrupper. Produktet kan således også bruges til føl. Vi anbefaler produktet som en hjælp til at stabilisere fordøjelsessystemet og opretholde en sund tarmflora.

Hestens tarm kan komme i ubalance af mange årsager. Nogle af de typiske perioder kan være skift af grovfoder, grovfoder med lidt lav pH værdi, foderskifte generelt, miljøskifte, stævneperioder, fravænning, nye foldkammerater osv. Grundene kan være mange, men en stabil fordøjelse er vigtig for hestens immunforsvar, mineraloptag og i det hele taget dens velbefindende.

Får din hest dårlig mave, når du skifter til wrap?

Mange heste får “tynd” mave når de kommer på stald og skal til at have wrap. Her er Balancer god til at få/holde maven i balance.

EquiGut Balancer

Sammensætningen er pelleteret med en intens grøn æblearoma, som gør denne kornfri variant ekstremt velsmagende for hesten.
Produktet er en del af vores egne Equidan Vetline-produkter, som er udviklet efter nyeste viden, og efter at det skal være så bredt virksomt, som det er muligt.

Tørrede roesnitter, lucernegrønmel, æblekvas (tørret), hørfrø skråfoder, inulin af Cichorium intybus L. 5%, yucca schidigera 2,5%, ølgær (inaktiveret).

Analytiske bestanddele:
Råprotein 13,9%, råfedt 1,9%, træstof 17,8%, råaske 6,8%, calcium 0,97%, fosfor 0,22%, natrium 0,13%, magnesium 0,06%.

Tilsætningsstoffer/kg:
Zootekniske: Saccharomyces cerevisiae NCYC Sc 47 (4b1702) 5×1011

Dosering af EquiGut Balancer:

Opblandes i hestens øvrige foder.
Lad det ikke stå i blød i mere end 15 minutter, hvis du anvender vådt foder.

Normal dosering: 20 g/dag
Fuld Support: 20 g 2 gange dagligt
Tildeles dagligt for vedvarende effekt eller følg dyrlægens anvisning.

Rul til toppen