Equsana Magnesium

kr. 100,00

1 kg Equsana Magnesium

Tilskud til hestens nerver og muskler

Varenummer: 7863722 Kategorier: ,

Tilskud til hestens nerver og muskler

Equsana Magnesium. Magnesiumtilskud til heste. Equsana Magnesium indeholder fosfor og magnesium med høj tilgængelighed. Magnesium er et makromineral, der indgår i en række forskellige funktioner bl.a. som bestanddel af knoglemassen, og det indgår også i muskel- og nervefunktionerne.

Magnesiummangel ved heste

Magnesiummangel kan bl.a. forårsage nervøsitet og forringe knogle – og muskeludvikling. Magnesium er vigtigt for hestens muskel- og nervesystemfunktion, knoglestyrke og metabolisme.

Magnesiummangel kan vise sig på forskellige måder og påvirke hestens adfærd i to følgende modpoler:

Træthed og nedsat ydeevne:

Magnesium er afgørende for energimetabolismen (evnen til at omsætte næringsstoffer til energi), hvorfor magnesiummangel kan resultere i nedsat energi niveau, muskelspændinger og træthed hos hesten.

Øget nervøsitet og ophidselse

Magnesium er også involveret i reguleringen af nervesystemet, hvorfor mangel på magnesium kan forstyrre denne balance og resultere i øget nervøsitet, irritabilitet og ophidselse hos hesten, som kan have svært ved at slappe af eller fokusere.

Anvendelse af magnesium:

Magnesium har i mange år været et anerkendt tilskud til nervøse heste, da magnesium er et essentielt mineral hos hesten.

Dosering:
Daglig tildeling pr 500 kg hest: 10 – 20 gram

Vær opmærksom på, at tildeling af magnesiumsulfat bør afbalanceres med hestens øvrige foder.

Rul til toppen