Equsana Perform Vit

kr. 205,00kr. 360,00

Vælg mellem spand med 5 kg eller 12 kg

Varenummer: 6863201-1 Kategorier: ,

Tilskudsfoder til plage/ungheste, avlshopper og heste i hård træning

Equsana Perform Vit er et velsmagende tilskudsfoder tilsat vitaminer og mineraler.

Equsana Perform Vit er udviklet til plage/ungheste, avlshopper og heste i hård træning.

  • indeholder organiske mineraler, som er letoptagelige.
  • kan bruges både som tilskudsfoder og som supplement til kraftfoder.

På den måde er det muligt at styre energi og huld samtidig med, at hesten er fuldstændig dækket ind med vitaminer og mineraler. Perform Vit Caps har et højt indhold af A- og D-vitamin samt selen og jern. Produktet er tilsat tørgær, som har et højt indhold af aminosyrer og B-vitaminer. Optimeret opskrift i 2022, som betyder at produktet nu er piller og ikke caps. Perform Vit indeholder nu beta-karoten, naturlig E-vitamin og hørfrø.

E-vitaminer til heste er godt fordi:

E-vitamin hjælper din hest med at opbygge sunde muskler og knogler, og så hjælper det også mod muskelspændinger. Din hest vil både opnå større smidighed og restituere hurtigere efter træning. Det er især ideelt for heste, der træner meget, er konkurrenceheste, er gamle eller er drægtige og har trætte muskler.

B-vitaminer til heste er godt fordi:

For at de røde blodlegemer kan dannes, skal hesten bruge B-vitamin. Dermed påvirker B-vitamin hestens blodprocent, nervesystemets funktion, fordøjelse og omsætning af energi.

A-vitaminer til heste er godt fordi:

A-vitamin er nødvendigt, når man vokser, og nødvendigt for opbygning og vedligeholdelse af stærke knogler, for øjets mørkesyn og for at øge hudens og slimhindernes modstandskraft mod sygdomme og infektioner. Vær OBS på at A-vitamin er fedtopløseligt kan overdosering af vitaminet være skadeligt.

D-vitaminer til heste er godt fordi:

D-vitamin, kalciferol, er fedtopløseligt og nødvendigt, for at tarmen kan optage calcium og fosfor. I voksealderen har hesten øget behov for D-vitamin, da mangel på vitaminet kan medføre deformitet af knoglerne. D-vitamin dannes i huden, når den udsættes for sollys.

Hørfrø til heste er godt fordi:

Hørfrø kan være et godt valg til fodring af heste, fordi hørfrø indeholder en række gode fibre og fedtsyrer.

Se alt vores hestefoder her

Rul til toppen