Little One Græssticks ass., 85 g

kr. 20,00

85 gram

Assorterede sticks til kaniner og gnaver

Findes i 3 varianter:
morgenfrueblomster, gulerod ogrosenblade.

 

Varenummer: 7863509 Kategori:

Hyggeligt tidsfordriv til gnavere og kaniner

Little One græsstick er et lækkert legetøj, der er udviklet specielt til gnavere og kaniner. Sticksne er lavet af duftende enggræsser og dækket med en af ​​de tre lækre toppings: morgenfrueblomster, gulerod eller rosenblade.

På grund af sin form vil den tiltrække dit kæledyr og hjælpe med at slide dets konstant voksende tænder ned, mens ingredienserne hjælper med at berige kosten med vitaminer, mineraler og fibre, der er nødvendige for en korrekt fordøjelse af gnavere og kaniner.

Fordele ved henholdsvis gulerod, rosenblad og morgenfrueblomster:

Morgenfrueblomster:
Disse er rige på carotenoider og C-vitamin, som toner op og positivt påvirker kæledyrets immunitet.

Gulerødder:
Indeholder høje niveauer af caroten, kalium, jern, fosfor, C-vitamin og folinsyre. Et regelmæssigt tilskud af kæledyrets kost med gulerod vil føre til øget vitalitet, styrkelse af immunsystemet og stimulering af kroppens regenereringsevner.

Rosenblade:
Bladene er rige på fibre, C-vitamin og æteriske olier, som har en positiv effekt på hud- og pelstilstanden, og de er nødvendige for en ordentlig fordøjelse.

Det kan være en fordel at veksle imellem de forskellige smagsvarianter, da dyrene herved får suppleret deres kost med forskellige vitaminer og mineraler.

Vidste du at gnavere har rodløse tænder?

Det betyder at dyrenes tænder vokser konstant. I naturen vil de derfor ofte bide i træ, tykke strå eller andet som vil hjælpe dem til at slide tænderne korrekt. Little One græssticks hjælper med at slide tænderne, samtidig med at det er god tidsfordriv

Du vil måske også synes om

 • Little One Müsli Kanin 2,3 kg

  kr. 84,95 Vis produkt
 • Little One Sticks m. grøntsager 2 x 60 g.

  kr. 19,95 Vis produkt
 • Little One snack, klokkeformet

  kr. 39,00 Vis produkt
 • Little One Sticks urter og blomster 2 x 55 g.

  kr. 19,95 Vis produkt
Rul til toppen