Myre Væk

kr. 139,00

Myrepulver til udvanding eller udstrøning

Varenummer: 7200506-1 Kategori:

Myrepulver til udvanding

Effektivt myrepulver med 500 gram til udvanding fra Bonus.
Dette insektmiddel til udvanding virker hurtigt og effektivt. Midlet kan bruges både udendørs og indendørs og enten udvandes eller udstrøning.

Sådan bruge du Myre Væk:

Opløses i vand. Må kun anvendes som insektmiddel direkte mod myrebo og myrestier i og omkring beboelse.

Ved opløsning i vand doseres 10 gram (ca. 1 spiseskefuld) pr. 0,5 liter vand (dette er nok til 1 m2). Til omrøringen må der ikke benyttes genstande, der kan komme i kontakt med fødevarer eller foderstoffer. Ved udstrøning bruges 10 gram pr. myrebo.

Opløsningen / pulveret hældes / drysses direkte i eller på boet. Det bedste tidspunkt er om morgenen eller om aftenen. når myrerne er i boet.

Virkningen forbedres ved at hindre myrernes adgang til enhver næringskilde. Produktet skal udgøre myrernes primære næringskilde.

Boer under terrasser kan nås ved forsigtigt at hælde/drysse produktet i revner eller spalter eller mellem flisetætningerne, idet man sørger for at produktet ikke løber væk. Når opløsningen er hældt ud, skal man sørge for der ikke er pytter på jordoverfladen.

Det kan være nødvendigt at gentage behandlingen efter en uge for at opnår fuld effekt, da der i mellemtiden kan være udklækket nye myrer.

Hvornår kommer myrerne frem?

Myrerne kommer typisk frem i marts / april, og de forsvinder oftest igen i løbet af juli. De myrer, der kommer indendørs for at søge efter føde, bor ofte i et myrebo, der ligger under gulvet i boligen eller langs soklen udenfor.

Rul til toppen