Södra Jord

Ægte svensk kvalitet

Ønsker du kvalitetsjord til din have, dine blomster eller dit drivhus, så er Svensk tørv fra Södra Århults Torv et naturligt kvalitets råmateriale. Det er gennem naturens egen geniale måde at nedbryde hvid mos at man kan udtrække og skabe de allerbedste tørveprodukter. Den svenske tørv der er helt fri for sygdomme og ukrudt gør det til et uovertruffen dyrkningsunderlag til hobby – såvel som professionelle avlere.

Tørvens unikke kapacitet til at tilbageholde vand og luft giver de bedste betingelser for, at plantes rodsystem kan udvikle sig optimalt. Resultatet bliver jordprodukter af høj kvalitet.

Mange slags jord

Vi har jord til ethvert formål, vælg imellem:

Blomsterjord 20 L eller 50 L
Spagnum gødet eller ugødet
Pantesæk 40L.
Så- og priklejord
Rhododendronjord

Södra er kvalitet

Med mere end 40 år i branchen er der erfaring og viden til fremstilling af rigtig god jord, med de bedste råvarer. Der bruges rene naturlige produkter som tørv, sand, kalk og naturlig husdyrgødning fra fritgående dyr. Jordbunden er helt fri for rester fra industri eller andet affald.

Udvalg af jord i Landbutikken

Ewerslandbutik har udvalgt en række af de mest efterspurgte jordarter til have, blomsterbed og drivhus, lige fra blomsterjord, til spagnum og plantesække.  Se selve udvalget her på siden.

Viser alle 7 resultater

 • Södra Blomsterjord 20 L.

  kr. 20,00 Vis produkt
 • Södra Blomsterjord 50 L.

  kr. 30,00 Vis produkt
 • Södra Plantesæk 40 L.

  kr. 20,00 Vis produkt
 • Södra Rhododendronjord 50 L.

  kr. 35,00 Vis produkt
 • Södra Så- og Priklejord 20 L.

  kr. 20,00 Vis produkt
 • Södra Spagnum/muld gødet 50 L.

  kr. 35,00 Vis produkt
 • Södra Spagnum/muld ugødet 50 L.

  kr. 30,00 Vis produkt
Rul til toppen