Duck Toy 53 cm, hundetræning

kr. 49,95

And 53 cm

Varenummer: 7863415 Kategori:

Farmhous Mallard Duck Toy

Duck Toy er eksklusivt legetøj af høj kvalitet fra Party Pets. Legetøjet er cirka 53 cm langt, med raslende vinger og fødder og bip indeni.

Denne and fra Farmhouse Mallard er et langtidsholdbart tyggelegetøj til hunde. Dets yderste lag stof er lavet af et materiale, der ligner det, der bruges i højkvalitetssko. For at forbedre dets holdbarhed er legetøjet fyldt med tyk polstring. Selvom legetøjet er ekstremt modstandsdygtigt, er dets ydre også blødt mod munden og sikkert for hunde at tygge på. For at opmuntre hunde til at tygge, har legetøjet en række indbyggede elementer, der giver lyde. Dette inkluderer et grynt i kroppen samt et knirken i hovedet og raslende papirstop i vingerne. Den er ekstremt robust og anvendelig til hjem med tunge tyggere.

Duck Toy til hundetræning

Denne legetøjsand er er velegnet til apporteringstræning.

Hvorfor skal hunden apportere?

Mange hunde har rigtig meget glæde af at apportere. De bevæger sig og kan tilfredsstille deres naturlige behov – løbe, bære bytte. Den fælles træning styrker båndet mellem hund og ejer. Hundeejerne lærer at forbedre deres eget kropssprog og dermed kommunikationen mellem dem selv og hunden. Du kan øge din hunds koncentration med øvelserne eller udfordre den fysisk. Det vigtigste ved apportering er at have det sjovt sammen. Derfor skal du kun træne via positiv forstærkning. Husk at belønne med godbidder.

Rul til toppen