Equsana Pleasure vit 12 kg

kr. 249,95kr. 299,00

Vælg mellem Spand med 12 kg eller Refill med 12 kg
Til voksne heste

Varenummer: N/A Kategorier: ,

Vitaminer til voksne heste

Pleasure Vit er et mineralsk tilskudsfoder med vitaminer og mineraler. Pleasure Vit er velegnet til udfodring både direkte ovenpå andet foder og selvstændigt i krybben. Blandingen er ideel til heste, som har brug for et allround vitamin- og mineraltilskud.

  • Højt indhold af E-vitamin
  • Tilsat jernfumarat
  • Højt indhold af A- og D-vitamin
  • Højt kobberindhold
  • Tilsat biotin

E-vitaminer til heste er godt fordi:

E-vitamin hjælper din hest med at opbygge sunde muskler og knogler, og så hjælper det også mod muskelspændinger. Din hest vil både opnå større smidighed og restituere hurtigere efter træning. Det er især ideelt for heste, der træner meget, er konkurrenceheste, er gamle eller er drægtige og har trætte muskler.

A-vitaminer til heste er godt fordi:

A-vitamin er nødvendigt, når man vokser, og nødvendigt for opbygning og vedligeholdelse af stærke knogler, for øjets mørkesyn og for at øge hudens og slimhindernes modstandskraft mod sygdomme og infektioner. Vær OBS på at A-vitamin er fedtopløseligt kan overdosering af vitaminet være skadeligt.

D-vitaminer til heste er godt fordi:

D-vitamin, kalciferol, er fedtopløseligt og nødvendigt, for at tarmen kan optage calcium og fosfor. I voksealderen har hesten øget behov for D-vitamin, da mangel på vitaminet kan medføre deformitet af knoglerne. D-vitamin dannes i huden, når den udsættes for sollys.

Biotin til heste er godt fordi:

Biotintilskud til heste har en positiv virkning på hovens vækst og hornkvaliteten. Biotinmangel kan give træthed, dårlig appetit og hudproblemer.

Kobber til heste er godt fordi:

Kobber, er nødvendigt for de fleste af kroppens enzymer, bl.a. dem, der påvirker omsætningen af jern og ilt. Også vigtigt for cellernes forsvar mod frie radikaler.

Se alt vores hestefoder her

Rul til toppen