Hundetegn

kr. 99,00

Vælg farve, model og størrelse

Skriv teksten der skal stå på hundetegnet:
Ved de små er der plads til 2 linjer, ved de store 2-3 linjer.
Se beskrivelse længere nede på siden, hvad der SKAL stå på hundetegnet.

 

Varenummer: 7863511 Kategori:

Flotte hundetegn

I Danmark er det lovpligtigt at bære hundetegn.
Derfor er det også utrolig vigtigt at du ved hvad der samtidig ifølge hundeloven skal stå i hundens hundetegn. Et hundetegn skal bæres af alle hunde fra de er 4 måneder gamle, hundetegnet skal være forsynet med ejers navn og adresse.

Bemærk dog det ikke er lovpligtigt at der står et telefon nummer eller hundens navn, vi ville dog anbefale at du skriver minimum 1 telefon nummer i hundetegnet, da det derved er muligt at ringe direkte til dig, hvis de finder din bortløbne hunde. Her anbefaler vi, at du tilføjer Danmarks landekode (+45), hvis du af og til har din hund med på ferie i udlandet.

Sådan udfyldes hundetegnet:

Der er 2 sider på hundetegnet. Ved de små er der plads til 2 linjer, ved de store er der plads til 2-3 linjer. Husk, at jo mindre tekst, des større bliver teksten.

I noten i ordren bedes du notere:

Side 1:  
linje 1: Ejers navn
linje 2: Ejers adresse
linje 3: Ejers telefonnummer – gerne mobilnummer (har du et lille hundetegn, kan du sætte telefonnummer på side 2, under hundens navn.

Side 2: Her har du mulighed for at skrive hundens navn + evt. tlf. nummer

OBS: Hvis din adresse er meget lang, kan det være en fordel at bruge forkortelser, for at spare plads f.eks bor du Søndre Landevej, kan du med fordel skrive Sdr. Landevej osv.

Hundetegn inkl. gravering:

Alle vores hundetegn leveres inkl. gravering.
Hundetegnet er et kvalitetshundetegn i metal.
Graveringsteksten skriver du i notatfeltet, når du færdiggør din ordre.

Det er strafbart og ulovligt, at undlade et hundetegn i halsbåndet / hundeselen til din hund, og du risikerer at få en bøde ifølge hundeloven.

Rul til toppen